luni, 23 ianuarie 2017

De ce este util un GPS Tracker pentru persoane



Siguranta copiilor este o preocupare a tuturor parintilor, insa acestia pot profita de avansul tehnologic si achizitiona un GPS tracker persoane, ideal atat pentru cei mici, pentru batrani, dar si pentru animalele de companie, precum caini sau pisici, dispozitivele fiind foarte usor de folosit si accesibile la preturi pentru toate buzunarele. Cu alte cuvinte, acest gadget este ca un smartwatch ce are incorporata functia GPS, iar parintii isi pot alege o anumita raza de actiune, care daca este depasita de copii, acestia sa fie avertizati imediat direct pe telefon. 

 
Caracteristici

Un asemenea tracker are, de regula, o baterie de 400 mAh, fapt care ii asigura o autonomie de pana la 4 zile, in functie de gradul de intensitate cu care este utilizat. De asemenea, dispozitivul se poate lauda cu diferite functii inteligente pentru economisirea bateriei, dar ofera utilizatorilor si posibilitatea inserarii unei cartele SIM, fapt ce presupune existenta unei agende cu cateva contacte, apelarea automata a anumitor numere prestabilite si nu numai. Monitorizarea somnului este un alt aspect ce poate fi folositor, insa parintii au chiar posibilitatea de a urmari cu exactitate traseul efectuat de cei mici, iar functia GPS este una foarte precisa, eroarea maxima acceptata fiind de pana la 5 sau 10 metri. 

 
Unde gasesc?

Astfel, cu ajutorul unui GPS tracker persoane, cu siguranta ca orice parinte se poate simti mai linistit, fara sa mai aiba grija celor mici, care se pot juca in voie doar in perimetrele stabilite. Parintii interesati de asemenea dispozitive pot apela la magazinul online iUni, iar daca isi doresc sa testeze produsele inainte de achizitionare o pot face in showroom-ul din sectorul 3 al capitalei. Preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, iar siguranta celor mici cu certitudine ca este de nepretuit, astfel ca un asemenea dispozitiv poate fi folositor in toate conditiile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu